Matspalten, rikstotto med rødbet og erter.

Denne retten er en av Karens favoritter.

Løk
Hvitløk
Gulrot
Erter
Rødbet
Valnøtter
Ris

Slik gjør man:
Sett risen til koking.
Hakk opp løk, hvitløk, valnøtt og gulrot. Stek det i masse olivenolje på ganske høy varme.
Rasp opp rødbeten med et rivjern. Når gulroten har blitt nesten al- dente legger man til rødbet og ris og erter. Grønne selskapserter anbefales. Rør rundt og la det surre bittelitt. Gjerne med litt balsamicoeddik og kanskje litt soyasaus. Smak til med salt og pepper og server med revet parmesan på toppen.

Det er også godt med sitronsaft på.

Velbekomme!

Advertisements

2 thoughts on “Matspalten, rikstotto med rødbet og erter.

    • Burde vel hjelpe litt med den parmesanen? Og hvis du faktisk bruker frosne selskapserter ser det dødsmye finere ut og! Vi hadde sånne på boks, og det var virkelig ikke det samme.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s