Bunad; endelig!

Henta! Beltestakken er HELT ferdig. Ferdig betalt. oioioiii. Her er det mye som er kult.

Er ekstremt fornøyd med beltet. Designa det helt selv og allting Nei, det er ikke helt sant – for jeg fikk veldig god hjelp av lillesøster Sagafos.

Bunaden ble veldig-veldig fin! Bildene er derimot et sorgens kapittel, fordi kameraet mitt hadde fått seg et hundekyss på linsa. Med andre ord ser det ut som det er en sky på alle bildene, men det er det altså ikke. Det er bare sikkel av typen colliehund. Det er uansett ikke noe stort problem, for det kommer selvfølgelig enda flere bilder. Fra en dag hvor jeg har både skjorte, sølv og riktige sko til (fikk høre av farmor at de jeg hadde på overhodet ikke passa til).

 

Finn hunden! Gjett om jeg fant et spor i etterkant av dette’a. God hårdott.

(Klikk så blir bildet stort. Her ser man forresten veldig tydelig hvorfor skoa er feil, og denne sikkelflekken på linsa.Oh, well).

Prøvde å snurre litt på stakken. Man får helt sykt god fart, for den veier jo sikkert ti kilo. Blir helt umulig å stoppe igjen. Det var -veldig- gøy! Fikk dog beskjed av nevnte hund om at dette var helt sykt suspekt oppførsel og at jeg burde slutte med en gang. Tror hun samtidig tilbød seg å drepe det som dreiv å snurra rundt på meg, men siden vofsen ikke finnes skummel og samtidig er megapysete holdt hun seg på god avstand.

Dette er morderblikket! Det er kanskje ikke mange som blir overraska hvis jeg sier at det aller største dyret hun har drept var ei humle.

Reklamer

En kommentar om “Bunad; endelig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s