Skjørt

Dette innlegget er dedisert  til lillesøster Synnøve, som har mast og mast helt siden jeg begynte å skryte av denne syinga, om å få se skjørtet. Kurset jeg gikk på var hos Sidserk Systue på Karl Johan, på hjemmesiden deres finner man til og med bildebevis. Denne historien er altså ikke oppspinn, hvis noen skulle lure.

På stoff og stil på Alna fant jeg et helt nydeligfint og ekstremt mykt stoff, som ikke bare var knallrosa – men til og med litt oransje. Det tok bare et nanosekund før jeg skjønte at jeg og dette stoffet var meant to be. Ikkeno’ gjør meg så lykkelig som litt sprelske farger.

Her har jeg til og med prøvd meg med styrkejernet. Men som dere kanskje ser, med mindre hell. Det viser seg at uten et ordentlig strykebrett er man sjanseløs som styrkerske. Enden på visa er at jeg veit hva jeg kan ønske meg til jul.

Jeg har til og med lært meg å sy glidelås. Jeg tør ikke innrømme hvor lang tid jeg brukte på å få tak i en såpass oransje glidelås, men jeg var i alle fall innom fire butikker før jeg øynet suksess.

 

«Dagens outfit»:

Jeg føler at man kan se at jeg ikke er i slekt med Einstein på dette bildet. Men så tipper (les:håper) jeg at han ikke kunne sy heller da.

Reklamer

2 kommentarer om “Skjørt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s