Glimt: Lillesøster og drømmebilen

Jeg og lillesøster satt en vakker dag på en veldig italiensk (selv om vi var i Frankrike) iscafé og spiste is. For min del var det melonsorbet, sjokoladeis og kokosis. I seg selv en god grunn til å dra helt til Toulouse, men det er ikke hovedpoenget nå.

Mens vi satt der kom det en bil, som ble parkert på fortauet på andre siden av gata. Tydeligvis ikke en hvilken som helst bil. Det kunne man se tydelig fordi 90% av alle mennene som gikk forbi reagerte sånn jeg (fordomsfullt nok) tenker ville reagert om det stod en naken dame der (eller noe sånt). De fleste nøyde seg med å kaste veldig lengtende og drømmende blikk. Noen gikk rett forbi, og skvatt til med en gang de oppdaget hva de hadde gjort. Gått forbi en bil (halloooo)! De snudde seg ganske fort og stirra litt de og. Noen kom til og med syklende til for å se, og det skulle ikke forundra meg om ryktene svirra rundt dette parkerte vidunderet.  De ivrigste kom opptil tre og fire ganger for å stå og se på bilen. Ca alle som hadde kamera tok bilder.

Siden Synnøve også er nokså interessert i bil, spesielt Maseratier tenkte jeg at det beste vi kunne gjøre var å stille henne opp foran den å ta fryktelig teite bilder. Litt pinlig var det, men hey! Det er i Frankrike – og som alle norske turister – ble også vi immune for tanken om at vi oppførte oss littegrann teit. (Riktignok bor jo min søster der, men vi valgte kanskje å ikke tenke så mye på det).

Som tenkt – så gjort. Synnøve og Maseratien:

Som man ser av stilen er jo disse meant to be. I alle fall klarte vi å kombinere italiensk is og italiensk bil.
(De som eide denne bilen hadde nok kanskje en litt mer up-tight klesstil, tro det eller ei).

 

(Egentlig er det kjæresten hennes som digger denne bilen mest. Synnøve synes tydeligvis Aston Martin er kulest. Uansett kan man bare tenke seg hva nevnte kjæreste tenker av å se bilde av drømmebil og drømmedame samtidig. Han skulle så ha vært der).

Reklamer

2 kommentarer om “Glimt: Lillesøster og drømmebilen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s