oh, hello

Akkurat nå er det bare halvannet døgn igjen til oppgavemaratonet mitt er ferdig. Fire kvalifiseringsoppgaver på én uke. Jeg elsker hvordan Blindernting alltid krasjer, og hvordan jeg alltid er bittelitt mindre tidlig ute enn jeg burde være. Men! Det går. Egentlig burde jeg kaste meg rett ut i eksamenslesinga det minuttet siste oppgave er levert, men jeg tenkte å ta en dag fri.

Lørdagen har jeg store bloggmessige planer. Jeg har faktisk noen ideer, masse ting jeg vil skrive om. Vise fram. Som vanlig er det interessant for min lillesøster og min venn Ingrid, i hovedsak. Andre spesielt interesserte (hvis de finnes) (Jon?) kan selvfølgelig også glede seg litt. For detta blir bra!

Jeg var jo i Frankrike for en stund siden, og det ble faktisk noen fine bilder derfra. Har jeg lagt dem inn på pcen ennå? Nei. Men det kommer. Jeg har også et nydeligfint bilde av pippipene som bor under taket mitt om sommeren. Det er litt lenge siden sommeren nå. Det er frost på taka nedenfor når jeg våkner om morgenen.

Forresten var jeg på Antony and the Johnsonskonsert: (Anmeldelse Aftenposten, Musikknyheter) . Det smarteste jeg har gjort på lang tid. Konsertene med Antony and the Johnsons er de beste jeg har vært på. I mitt liv. Det er rikitgnok ikke så veldig langt, men så er det ikke sikkert noe noen gang overgår dem heller. Synes kanskje Aftenpostens anmelder var litt vel sur og har litt lite sans for prating på scena. Den konserten var way bedre enn en firer. Men ham om det. Jeg kosa meg fælt i alle fall!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s