Bergen: Om å kjøpe sko.

Jeg veit ikke om dette er mest bra eller mest teit.

Jeg har sånne sko:

Det er de beste skoene i verden. Kjempefine og de finnes i min størrelse (str. 37 – Penguin edition – de fleste sko finnes ikke i den størrelsen der). Men jeg trengte et supplement. Sko man kan gå med på litt kaldere dager, men som likevel passer til kjoler.

Etter å ha prøvd ganske så mange sko, fant jeg ett par som passa perfekt. Gjett hvilket?

Dette:

Nå har jeg to par like sko som ikke passer til kalde dager. Til mitt forsvar var de til halv pris. Og! Da kommer jeg ikke til å slite dem ut så fort.

Heldigvis er det noen dager man kan oppdatere med gode nyheter. Jeg fant sko! De er sykt digge og kan brukes til skjørt. Megafornøyd.

Reklamer

2 kommentarer om “Bergen: Om å kjøpe sko.

  1. Haha, jeg synes det var en veldig bra løsning! Tips til framtidige skoutskelser: sjekk ut Camper! Jeg er Camper-frelst, og vil helst ikke ha noe annet på føttene mer. Nå ønsker jeg meg et par som det står skrevet «Heels for beginners» under. 🙂

    • Camper prøvde jeg å sjekke ut. Alle de som de hadde på Design Forum var for smale til meg. 😦 Også skulle jeg egentlig innom Lille Vinkel, det er den andre Camper-forhandleren i Bergen. De hadde selvfølgelig stengt for oppussing akkurat da. Kjempeplagsomt!

      Men de har dem jo på Logo i Oslo og jeg skal absolutt dra dit neste gang jeg trenger sko. Akkurat det er en bitteliten stund til, da.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s