Faktisk

Faktisk så hender det at noen mennesker spør meg om jeg ikke skal skrive litt mer her. (Eller andre steder). Joda, sier jeg. Kjempestolt.

Men så er det sånn da, at jeg egentlig aldri følger opp. Litt fordi jeg føler jeg trenger en plan, noen temaer. Og litt fordi jeg føler at alt blir så mye bedre om man har med litt bilder. Og jeg tar jo aldri bilder. Og alt dette fordi jeg føler at det blir hyggeligere å lese da. Hvilket er verdens dårligste unnskyldning, for det er jo sikkert ingen som leser uansett. Sånn er det å ha litt for mye i hodet av gangen, sier jeg bare.(En gang skal jeg ta bilder og skrive om hest, hund, mat, strikking, bunad, språk, venner, musikk, jobb, kaker, vin, universitetsliv, litteratur, skriving, drømmer, fine ting, filmer, pene ting, loppemarkeder, turer i skogen (de savner jeg), bilder).

Sett bort i fra dette så er jeg veldig glad om dagen. I går fikk jeg kjenne bar, tørr asfalt under støvelsålene. Jeg gikk hjem fra skolen (på en lørdag, ja) og ble nesten blind av all sola. DET ER SÅ EKSTREMT DEILIG. Våren ❤ Håper den er kommet for å bli nå, og at det ikke blir vinter igjen på søndag. ‘

Nå skal jeg gå og se på femmila! Forresten så lurer jeg på dette med uttrykk som «gå og se». Er det et koordinert uttrykk, eller er det ikke det? Jeg må huske på å spørre noen om det.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s